|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
AK Parti Şanlıurfa Medya Tanıtım Başkanı Kemal Saraçoğlu, Başbakan’ın Topçumeydanında yarın saat 12.00’de yapacağı konuşmada, Türkiye’ye çok önemli mesajlar vereceğini söyledi.
Saraçoğlu, bu konuda şu değerlendirmeyi yaptı:“80 yıllık Cumhuriyet tarihimizde yıllardır üzeri örtülen, görmezden gelinen ve çözümü sürekli ertelenen meselelerin üzerine azim, cesaret ve kararlılıkla giden Ak Parti, kangren olmuş bu yaraları temizleyecektir. Ak Parti hükümeti halk tarafından kendisine verilen ülkeyi yönetme sorumluğunun gereği olarak Cumhuriyetimizi ve Demokrasimizi daha da güçlendirmek amacıyla Demokratik Açılım (Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi) sürecini başlatmıştır.Tüm karşı çıkmalara ve engellemelere rağmen Ak Parti gurubu olarak ülkenin demokratikleşmesi için gereken her adımı atacağız. Demokratikleşmeyi, terörün ve etnik ayrımcılığın panzehiri olarak görüyoruz.Vatandaşların yaşam düzeyini yükseltmek, kardeşlik duygularını pekiştirmek, birlik ve beraberliğini sağlamak, yarınlara daha umutlu bakmak, demokratik açılım sürecinin özünü oluşturmaktadır. Ak Parti, farklılıklarımızı bir zaaf olarak değil, milletimizin zenginliği olarak görmektedir. Birliğimizi güçlendirmenin yolu farklılıkları yok saymaktan değil, birbirimize saygı göstermekten geçiyor.”
BAŞBAKANIN PROGRAMI
Pazar günü sabah saatlerinde havayolu ile Ankara'dan beraberinde eşi Emine Erdoğan ve bazı Bakanlar ile Şanlıurfa'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, karşılamadan sonra DSİ 15. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda “GAP ve Kadının Güçlendirilmesi” Panelinin açılış törenine katılacak.
Başbakan Erdoğan öğlen saatlerinde Şanlıurfa Valiliğini ziyaret edip ilin sorunları hakkında Vali Nuri Okutan'dan brifing aldıktan sonra saat 12.00’de Topçu meydanında düzenlenecek mitinge katılarak burada halka hitap edecek
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Demokratik Açılım” sürecinin startını vereceği mitingde, yapımı tamamlanan 580 derslikten oluşan 34 okulun yanı sıra 8 Sağlık Ocağı,1 Semt Polikliniği,15 Kadın ve Kültür Merkezi, 3 Eğitim ve Etüd Merkezi, 3 adet Tiyatro ve Sinema Salonu,Sosyal Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, adet Karaköprü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, adet Karacadağ Kalkınma Ajansı Destek Ofisi, Birecik Sosyal Güvenlik Merkezi Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesindeki Kapalı Spor Salonunun toplu açılışlarını gerçekleştirecek.
Başbakan Erdoğan öğlenden sonra ise, Şanlıurfa-Mardin karayolu üzerinde bulunan Harran Üniversitesi Osmanbey kampüsüne geçecek. Burada düzenlenecek olan” SODES iyi örnekler” konferansına katıldıktan sonra akşam saatlerinde havayolu ile Ankara'ya gitmek üzere kentten ayrılacak.
| » Yorumlar | Tüm Yorumlar |

|